Crispy Strips

de b3b_dulshe in Pui, 20 Ian 2010 | 9010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1 punga fulgi porumb
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips:

- se taie pieptul fasii

- se pregateste o saramura din apa, usturoi,sare,vegeta . fasiile de carne se lasa in aceasta saramura circa 10-15 minute .

-scoatem fasiile de carne ,le lasam la zvantat ,apoi batem 3 oua,adaugam sare si piper.

-intr-un castron faramitam fulgii de porumb in bucati cat mai mici sa se poate lipii de carne

- luam fiecare fasie si o dam prin ou apoi prin fulgii de porumb si punem la prajit in tigaia cu ulei bine incins[de preferat tigaia sa fie mai inalta]

- dupa ce prajim ,scoatem Crispy Strips si le punem pe un servetel la scurs.

- se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau cartofi taranesti alaturi de un sos de usturoi sau ketchup .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras 1

20.01.2010, 19:04

bebedulce, bine ai venit printre bucatarasi!

rivka 1

20.01.2010, 19:54

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui