Creveti picanti

de Bunica in Fructe de mare, 13 Mar 2015 | 5078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. creveti proaspeti
  • 1 lingura ulei de masline
  • 50 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • fulgi chilli
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti picanti:

Spala bine crevetii.

Intr-un wook pune uleiul de masline.

Adauga crevetii bine scursi.

Lasa la foc iute 3-5 minute.

Pune vinul si lasa la fiert pana la evaporarea vinului.

Intre timp curata usturoiul si piseaza-l.

Pune usturoiul peste creveti.

Stinge focul si condimenteaza dupa gust.

 

La sfarsit se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt.

Serviti cu mamaliga sau paine prajita.

TIPS-URI

1

Condimentele se folosesc dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

13.03.2015, 21:31

si mie imi plac mult

madab 1

13.03.2015, 21:57

Foarte buni crevetii🍤🍤🍤

dantes 1

14.03.2015, 07:32

Foarte buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii/Scoici cu sos de smantana, usturoi si patrunjel