Creste di gallo de a doua zi

de mihaelar63 in Paste, 4 Aug 2012 | 3250 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa botez mancarea aceasta din ciclul ,,nimic nu se pierde , totul se transforma ''. Mi-a ramas de duminica de la gratar , carne de vitel fripta si ciupercute , legume folosite la frigarui [ am taiat prea multe ]. Nu stiu cum sunt altii dar ma doare inima sa arunc mancare , e pacat , asa am invatat de mica de la bunica si mama .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase mixte ,, Creste di gallo ''[ creste de cocos ]
  • 400 gr friptura rece de vitel la gratar
  • 300 gr ciupercute champignon
  • 1 ardei rosu , galben
  • 1 zuchini mic
  • 3 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • rozmarin tocat -o ligurita
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • 150 gr cas mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creste di gallo de a doua zi:

  1. Am feliat friptura , ceapa ,. usturoiul , zuchini si le-am  prajit usor 2-3minute  in ulei .[ doar atat cat sa fraternizeze gusturile si aromele ].
  2. Am mai pus si rozmarin pentru ca gratarul de vitel  avuse in marinata rozmarin . M-am gandit sa mentin si sa intesific aroma .
  3. Am adaugat rosiile si am amestecat totul cu crestele de cocos fierte conform indicatiilor de pe punga .
  4.  Serviti pastele cu cas  Mozzarella razuit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Creste di gallo de a doua zi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

07.08.2012, 16:35

imi place treaba cu reciclatul
Iar ce a iesit, este super

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:31

Chestia asta cu reciclatul e un concept nou
Bunicile si mamele noastre o numeau cumpatare sau intr-un citat vechi , bucatarie economica ''

jolygina 1

16.08.2012, 01:07

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui si ciuperci