Crenvusti umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • cascaval
  • mustar
  • felii de sunculita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

Crenvustii se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 jumatati vor ramane prinse.

Interiorul il ungem cu mustar, apoi il umplem cu fasii de cascaval. Cu o felie de sunculita taiata subtire prindem crenvusti-ul la mijloc, ca o panglica.

Ii aseazam intr-o forma termorezistenta si ii dam la cuptor la foc mediu spre mare, timp de 10 minute, pana se rumenesc putin si cascavalul se topeste.

Se servesc ca atare sau alaturi de o salata.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.04.2010, 14:58

grozava idei

Bunica 1

12.04.2010, 16:58

Aici ma bag si eu , nu numai copiii

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:50

Gaby, Miha , ma-ti facut sa rad cu lacrimi ce frumoasa e viata voastra cu pitici , cele mai frumoase momente din viata .Imi amintesc de Andrei la acea varsta care-si deschidea larg bratele si-si dorea o pizza mare cat tavanul .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite