Crenvusti umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 5291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • cascaval
  • mustar
  • felii de sunculita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

Crenvustii se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 jumatati vor ramane prinse.

Interiorul il ungem cu mustar, apoi il umplem cu fasii de cascaval. Cu o felie de sunculita taiata subtire prindem crenvusti-ul la mijloc, ca o panglica.

Ii aseazam intr-o forma termorezistenta si ii dam la cuptor la foc mediu spre mare, timp de 10 minute, pana se rumenesc putin si cascavalul se topeste.

Se servesc ca atare sau alaturi de o salata.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.04.2010, 14:58

grozava idei

Bunica 1

12.04.2010, 16:58

Aici ma bag si eu , nu numai copiii

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:50

Gaby, Miha , ma-ti facut sa rad cu lacrimi ce frumoasa e viata voastra cu pitici , cele mai frumoase momente din viata .Imi amintesc de Andrei la acea varsta care-si deschidea larg bratele si-si dorea o pizza mare cat tavanul .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu bacon si cascaval