Crenvursti infasati

de Mama_Lizica in Pui, 31 Dec 2009 | 6933 vizualizari

 

E o reteta pe care eu o pregatesc cu crenvursti vegetali, se pot folosi si bucatele de cabanos sau carnat, prajite putin inainte.

 

INGREDIENTE

  • 6 crenvursti fierti putin (nu pana pleznesc),
  • 1 foaie aluat frantuzesc (pentru foitaj) din comert
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 lingura busuioc
  • 2 catei usturoi pisati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti infasati:

Bucatile de crenvursti sau cabanos se taie cam cat lungimea degetului tau mare, iar bucatile de aluat in care ii vei inveli sau fie cu 2 cm mai mari pe lungime si 2 pe latime. Imbraci fiecare bucata de crenvurst in aluat, le pui intr-o tava in care ai asezat o hartie de copt si dai la cuptor, la foc potrivit. Intre timp, prajesti cartofii curatati si taiati cute. Oparesti rosiile, le cureti de coaja si le dai pe razatoare. Amesteci zeama de rosii cu sare, piper, busuioc si usturoi. Pui pe farfurie 2 bucati crenvursti infasati, o mana de cartofi prajiti si pe deasupra sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti infasati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu parmesan