Cremwusti de casa

de mamidesaramaria in Mezel de casa, 22 Apr 2011 | 9845 vizualizari

 

numai buni pentru puiul meu micut

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne pui
  • 400 g carne vita (peste)
  • sare (dupa gust)
  • nucsoara (5g)
  • cimbru (5 g)
  • boia dulce (5 g)
  • apa rece (300 ml)
  • cuburi gheata (8)
  • mate de oaie
  • otet

     

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwusti de casa:

In primul rand spalam cu apa calduta matele,apoi le lasam putin in apa cu otet,dupa care le frecam cu sare.Le clatim cu apa.

Tocam carnea de pui,carnea de vita.Amestecam carnea tocata cu condimentele si cu apa.Pregatim masina de tocat (pistolul de biscuiti in cazul meu)...umplem cu pasta formata..si umplem matele...le lasam la uscat..apoi le punem la aburi pt 15 minute,dupa care le bagam la congelator. Pot fi serviti fierte sau prajiti.

Deliciosi si sanatosi pentru bebe si pentru intreaga familie (ceva savuros pentru sarbatori,pentru musafiri)

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se poate mixa orice carne doriti

2

se pot adauga condimentele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwusti de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in sos de rosii cu legume