Cremwursti in foietaj

de rivka in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 8717 vizualizari

 

dovada ;) ca i-am facut si eu sunt foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 6 cremwursti din carne de vitel
  • foaie de foietaj
  • 1 ou
  • seminte susan
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwursti in foietaj:

Se lasa foaia de foietaj cateva minute la dezghetat.

Se portioneaza in patrate, se ruleaza cate un cremwurst intr-un patrat de foaie, se aseza pe hartie de copt in tava de cuptor, se ung cu ou batut , se presara cu seminte de susan, se dau apoi la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 15 minute pana e facuta foaia.

Se servesc calzi cu mustar sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Anamaria7 1

15.02.2010, 12:30

prima data cand a vrut mama sa faca m-a pufnit rasul dar apoi m-am facut mica

rivka 1

15.02.2010, 19:29

ooooo , nu mi-ar fii trecut prin cap anamaria, mai nu va ganditi la prostii !

mamidesara 1

02.03.2010, 12:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco