Cremvusti cu jamon pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5783 vizualizari

 

foarte buni si gustosi

 

INGREDIENTE

  • cremvusti cu jamon (sau de pui ..............)6 buc (vid)
  • oua 1 buc
  • faina alba
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvusti cu jamon pane:

Se dau cremvusti prin ou, apoi prin faina, si repetam inca o data operatiunea, dupa care ii prajim in ulei bine incins.

Se servesc cu mustar, ketchup sau ca si garnitura langa cartofi ,pilaf................sau ca si aperitiv arata grozav

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvusti cu jamon pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mariac 1

13.04.2010, 10:22

am mai facut si eu ce e drept mai rara dar sant buni atunci calzine plac ,arata bine

nadina73 1

14.04.2010, 22:35

da asa e si noua ne plac calzi mai mult,de fapt la copii nu conteaza daca sant cremvusti reci ,calzi..........merg de numa le plac la nebunie ,ce e drept ca la cate euri au........nici nu ar trebui sa ne uitam catre ei ,dar asta e

adry88 1

18.05.2011, 21:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu praz si branza de capra