Cremsnit

de Criss in Dulciuri, 4 Dec 2013 | 13276 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

04.12.2013, 10:12

ce bine arata

Ela68 1

04.12.2013, 10:14

ce pofta mi-ai facut !

Bya Ralu 1

04.12.2013, 10:17

super

MotanLaOale 1

04.12.2013, 10:26

buna buna

Criss 1

04.12.2013, 10:35

Multumesc!

Criss 1

04.12.2013, 10:39

Ieri am facut din nou, de aceasta data am facut foietajul lui Ruxy Rux. Si mai bun decat al meu.

deyutzky 1

04.12.2013, 10:39

anca_rm 1

04.12.2013, 10:47

foarte bun

diaconta 1

04.12.2013, 10:49

Excelenta
Mai ales ca ai o reteta asa simpla pentru foi

Merisor 1

04.12.2013, 10:50

Yammy! Trebuie sa fac si eu cat mai curand ca mi se reproseaza ca n-am mai facut demult

Criss 1

04.12.2013, 11:03

Multumesc dragelor.

Criss 1

04.12.2013, 11:04

Dia, e o reteta veche de la mama si pe vremea aceea retetele erau toate simple.

diaconta 1

04.12.2013, 11:16

Cred ca de multe ori ne complicam inutil

MonaMimi 1

04.12.2013, 11:39

delicios

Criss 1

04.12.2013, 12:48

Merci.

_Alina_ 1

04.12.2013, 13:40

Yummy!

Ela68 1

04.12.2013, 13:51

crezi ca iese la fel daca folosesc unt in loc de untura ? multam`

Criss 1

04.12.2013, 13:56

Iese foarte bine cu reteta de aluat foietaj -Ruxy Rux. Ieri am testat-o, am facut tot cremsnit si a iesit perfect. Am sa-l poztez zilele urmatoare si pe acela.

Alina26 1

04.12.2013, 16:46

arata super!!!!bravo!!!

Criss 1

04.12.2013, 18:15

Merci.

Rocsi 1

04.12.2013, 20:43

Super delicioasa prajitura ta

Criss 1

05.12.2013, 06:11

Multumesc!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit