Crema pentru tort

de anatrisca in Dulciuri, 11 Aug 2011 | 5072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 2 cesti zahar
  • 8 linguri faina
  • 1.250 L lapte
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru tort:

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe foc mic pana se ingroasa si adaugam esenta de vanilie.

Aceasta crema se poate face foarte simplu si de cacao astfel: cand adaugam faina mai punem un plic de cacao si urmam aceiasi pasi. Pentru un plus de finete se poate adauga o tableta de ciocolata inainte de a pune esenta, iar cand ciocolata s-a incorporat putem pune si esenta de rom.  

Spor la preparat crema pentru tort si pofta buna!

TIPS-URI

1

trebuie amestecat continu

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru tort" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu jeleu de cirese si crema de portocale