Crema pasticcera

de micki in Dulciuri, 6 Oct 2009 | 11367 vizualizari

 

Este o crema usor de realizat,rafinata si fff gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri 150 gr de zahar 50 gr amidon 1/2 litru de lapte coaja de lamaie rasa vanilie(un plic sau o fiola) un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pasticcera:

Laptele se pune la foc,cand aproape sa dea un clocot se stinge focul si se adauga esenta de vanilie.
Intr-un vas se pune zaharul,galbenusurile,coaja de lamaie,amidonul si praful de sare , se amesteca ,apoi se toarna laptele cald si se amesteca bine dupa care se pune din nou la foc in oala in care ati incalzit laptele, se amesteca incontinuu pana da un clocot ....apoi se ia de pe foc,se lasa la racit,din cand in cand se mesteca sa nu faca "cocoloase"...
Cu aceasta crema se pot umple bigne,eclere, etc...
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pasticcera" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (4)

Michelle 1

01.11.2009, 11:30

si eu o fac dar putin mai altfel..e bunaaa

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:23

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]