Crema mascarpone cu cafea

de Bucataras in Prajituri, 2 Dec 2013 | 3821 vizualizari

 

Am pregatit un desert care va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de cafea.

 

INGREDIENTE

  • 250 g crema mascarpone
  • 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri smantana
  • 75 ml espresso
  • 4 piscoturi Savoiardi
  • migdale pisate
  • fulgi de ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema mascarpone cu cafea:

Am pregatit un bol in care am pus crema mascarpone, mierea de albine, smantana si le-am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Am pregatit o cafea espresso si dupa ce s-a racit putin am turnat-o peste crema si am incorporat-o. 

Am pisat cateva migdale cu sucitorul, nu foarte fin.

Crema am pus-o in doua boluri, am presarat pe deasupra migdale pisate si fulgi de ciocolata. Am infipt si piscoturile, cate doua, in crema si am lasat putin crema la rece, in frigider.

 

 

TIPS-URI

1

daca doriti o crema mai consistenta puteti adauga putina gelatina hidratata in ea

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema mascarpone cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura