Crema de zahar cu coacaze

de Bya Ralu in Dulciuri, 9 Aug 2016 | 2842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 10 oua
  • 4 linguri de zahar Green Sugar + 3 linguri green sugar pt caramelizare
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 50-100 g coacaze rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar cu coacaze:

Ouale le mixam bine cu cele 4 linguri de zahar si esenta.

Adaugam laptele si coaja de lamaie si se amesteca bine.

Punem coacazele in compozitie.

Intr-o craticioara topim zaharul pentru caramelizare(nu trebuie sa se arda) si cat e cald turnam repede in forma in care punem crema de zahar ars.

Turnam compozitia de oua si lapte peste zaharul caramelizat si dam la cuptor pentru 45 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

elucubratiiculinare 1

12.08.2016, 16:52

ce idee super

Bya Ralu 1

13.08.2016, 10:46

multumesc

mirela0911 1

14.08.2016, 10:28

Ce bunaciune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu zmeura si mascarpone