Crema de zahar ars

de alilianaa in Prajituri, 14 Feb 2013 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 750 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingurita de unt
  • zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Caramelul: 3 linguri de zahar le-am pus intr-o cratita pentru caramelizare. Am adaugat o lingurita de unt pe la jumatatea timpului de preparare. Compozitia rezultata am pus-o in  boluri.

Crema: 7 oua le-am mixat foarte bine cu trei linguri de zahar si zaharul vanilat. Peste acestea am adaugat laptele. Am mai amestecat putin. Compozitia am pus-o in bolurile  cu caramel. 

Le-am asezat intr-o tava cu apa in cuptor la foc mediu.

Cand s-au inchegat bine si au prins culoare  le-am scos din cuptor. Le-am asezat pe farfurie. 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare