Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2025 | 339 vizualizari

 

O idee bună pentru mic dejun sau gustare, pregătită din ouă, brânză, muștar și alte ingrediente. Se face foarte ușor și iese tare gustoasă.
Pentru Crema de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă, am folosit următoarele ingrediente: ouă, branza, iaurt, muștar, usturoi și mărar.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă:
  • 3 ouă
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 50 g brânză feta
  • 1 linguriță muștar
  • 1 cățel de usturoi
  • 2-3 lg ulei de măsline
  • mărar verde
  • sare și piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă:

Cum se prepara Crema de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă:

Fierbe ouăle în apă cu sare, pentru 10-12 minute. După ce s-au fiert, lasă-le la răcit, apoi curăță-le de coajă.

Într-un bol înalt, pune ouăle fierte, iaurtul, muștarul, brânza feta, usturoiul, sare și piper, ulei de măsline și mărar verde. Pasează bine toate ingredientele cu ajutorul unui blender.

Scoate crema de ouă într-un bol și decorează cu mărar proaspăt. Pune-o la rece, în frigider până în momentul servirii.

O poți savura cu pâine prăjită, este delicioasă. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci si carne de porc