Crema de ciocolata Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 16 Ian 2013 | 5038 vizualizari

 

A trecut ceva vreme de cand am vazut aceasta crema la Miha si mi-am tot propus sa o incerc si eu. Uite ca i-a venit vremea, ca tot mai aveam o cutie de lapte condensat. Este o crema care se face rapid si e buna, buna. O sa va tot lingeti degetele in timp ce o faceti :). Eu am folosit o parte din crema pentru un desert, pe care o sa vi-l prezint zilele urmatoare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 1 cutie lapte condensat (380 g)
  • 70 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata Raffaello:

Punem untul intr-un vas la topit, la foc mic. Adaugam apoi ciocolata alba rupta bucatele si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam si laptele condensat si dam de pe foc. Adaugam nuca de cocos si amestecam pana se omogenizeaza bine.

Lasam crema sa se raceasca apoi o punem in borcane si o dam la frigider. Dupa ce sta la frigider ea se va ingrosa considerabil.

Asta e tot! Simplu si bun!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
desert cheesecake marmorat cu ciocolata