Crema de ciocolata la pahar

de Lau in Dulciuri, 12 Iun 2014 | 3044 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios,pentru crema de ciocolata m-am inspirat de la Vio(caietul cu retete)

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata(cu lapte)
  • 100 ml frisca
  • 2 albusuri
  • 3 linguri zahar
  • Jeleu de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 1 plic tort jelle transparent
  • 3 linguri zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata la pahar:

Intr-un vas adaugam frisca si ciocolata rupta bucatele,

Punem pe foc pana incepe sa dea in clocot,luam de pe foc si amestecam pana ce se omogenizeaza,si lasam sa se raceasca,

Intre timp mixam albusurile spuma cu zaharul pana devine o spuma lucioasa,si adagam peste crema,amestecam pana ce se omogenizeaza,

Jeleu de capsuni-capsunii ii mixam cu robotul,plicul de tort jelle il amestecam cu zaharul si 250 ml apa,punem pe foc cca 1 min dupa care adaugam peste capsuni si amestecam bine,

Adaugam un strat de ciocolata in pahare,adaugam un strat de jeleu si deasupra un strat de ciocolata,jeleu de caspuni,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de ciocolata Raffaello