Crema de branza de vaci

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 4968 vizualizari

 

Mereu mi-a placut simpla crema de branza de vaci cu ardei gras sau ceapa verde. De data asta am facut niste tartine elegante cu aceasta crema minunata si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci
  • putina sare, piper alb, putin chimen
  • o bucatica de ceapa razuita
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2 pachete biscuiti integrali
  • ardei gras pentru decorare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de vaci:

Intr-un vas amestecam branza de vaci , maruntita  cu sare, piper si chimen. Razuim putina ceapa si adaugam smantana grasa. Amestecam usor, pana devine o pasta cremoasa, dar nu foarte moale. 

Ungem tartinele cu crema rezultata si ornam cu fasii de ardei gras, verde sau rosu. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval cu surimi (3)