Crema de branza Ama

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2009 | 4315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branzica Fagaras
  • 1 ou fiert
  • ceapa verde sau rosie
  • cateva masline tocate
  • piper
  • sare
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza Ama:

Amestecam branza cu ceapa marunt tocata, maslinele si oul caiat cubulete. Condimentam cu sare, piper si rozmarin dupa gust. 

Painea se prajeste intr-o tigaie unsa cu putin ulei de masline. 

Se intinde crema de branza peste paine prajita si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza Ama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

19.09.2010, 01:30

adry88 1

20.05.2011, 12:23

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:15

bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu brânză și ciuperci