Crema avocado cu parmezan

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Vegan / Raw vegan, 7 Feb 2013 | 8770 vizualizari

 

Se spune ca ar contine grasime "bune" cu rol esential in combaterea inflamatiilor din organism si cica ar creste absorbtia substantelor nutritive esentiale din starea de sanatate. Are un continut redus de carbohidrati si un indice glicemic scazut.
Acum ca v-am convins de beneficiile consumului de avocado, sa va spun si reteta.

 

INGREDIENTE

  •  1 franzela; 
  • 2 bucati avocado; 
  • 1 lime; 
  • un praf de chili; 
  • 3-4 lingurite de parmezan; 
  • 2 lingurite de iaurt grecesc; 
  • sare si piper dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema avocado cu parmezan:

Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un mojar si cu pistilul, amestecati si pasati pana devine pasta. Puteti folosi si un blender in care introduceti toate ingredientele pana se incorporeaza perfect. Stoarceti apoi lime si adaugati pe rand iaurtul, parmezanul, sare, piper si chili. Ungeti pe feliile de paine prajite, date cu usturoi sau pur si simplu pe o franzela proaspata. Pasta are o aroma atat de placuta de lime, e moale, e cremoasa si se poate consuma ca si dip cu morcovi, cu grisine, cu castraveti, cu tulpina de telina.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si niste fire de chivas optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema avocado cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

07.02.2013, 11:55

Da, Laura, ma pricep la combinatii neobisnuite

mamaieelena 1

07.02.2013, 19:42

place

di 1

16.09.2015, 22:22

Parmezanul nu e vegan, eventual vegetarian

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar