Creier pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 9127 vizualizari

 

Am intalnit multe moduri de a prepara creierul pane,acum vin si eu cu reteta mea care o consider mai simpla;astept parerea voastra!

 

INGREDIENTE

  • 1kg creier de porc
  • 2oua
  • 1cana faina
  • 1cana pesmet
  • 1lingurita praf de usturoi
  • 1lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Tinem creierul in apa rece10min apoi il oparim3-4min in apa cu 1lingura sare si 2linguri otet;strecuram,punem creierul intr-un vas si-l dam la frigider cateva ore sa se intareasca sa-l putem lucra;pregatim intr-un bol ouale batute,in altul faina iar in altul pesmetul amestecat cu praful de usturoi,cimbru,sare,piper;trecem creierul prin faina,ou,pesmet si-l punem la prajit in mult ulei;dupa ce s-a rumenit frumos,il scoatem pe hartie de bucatarie si-l servim cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta perfecta;)