Creier pane

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 8493 vizualizari

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

03.12.2010, 09:20

Suna spectaculos

marcela1979 1

03.12.2010, 09:20

ce mi place

giuliana 1

03.12.2010, 09:26

bun bun

divainbucatarie 1

03.12.2010, 09:31

IMI PLACE FFF MULT!!!!!!!!

mamaieelena 1

03.12.2010, 10:03

eu iti dau 10 furci pentru o asa bunatate

MotanLaOale 1

03.12.2010, 10:13

e nemaipomenit de bun

Dana Cristea - pusikmea 1

03.12.2010, 10:17

aziz 1

03.12.2010, 10:23

yam yammmmmmmmmmmmm5f

Mitinita 1

03.12.2010, 11:35

si mie-mi place

Laly 1

03.12.2010, 12:14

Ce bunatate

MIUTA 1

03.12.2010, 13:21

Va multumesc pentru comentarii si furculite

kamy 1

03.12.2010, 13:23

ce pofta-mi eieri am cautat si nu am gasitsaptamana viitoare sigur fac 5f

La Ancuta 1

03.12.2010, 14:41

5 furci nu ajung pentru asa o bunatate

MIUTA 1

03.12.2010, 15:21

Multumesc Kamy,Postavaru

Lizicat 1

03.12.2010, 22:35

Parca sunt niste gogosici... bune... bune...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecel pane cu cascaval