Creier de porc pane

de RoXx in Porc, 9 Oct 2012 | 4872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr creier de porc
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 250 -200 gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Creierul se spala bine. Intr-o oala se pune apa cu sare si se lasa creierul la fiert timp de 10 minute din momentul in care fierbe apa. Daca se formeaza spuma , se indeparteaza cu o spumiera. Creierul racit in prealabil se taie in bucatele de marime potrivita.

Intr-un castron batem ouale si adaugam sare si piper. Pe o farfurie punem faina iar pe alta pesmetul. Fiecare bucatica de creier se da prin faina apoi prin ou si ultima data prin pesmet, dupa care se prajeste pe ambele parti pana se rumeneste intr-o tigaie cu uleiul incins. Bucatelele prajite le scoatem pe o farfurie peste care am pus servetele absorbante pentru surplusul de ulei .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creier pane