Crapcean la gratar special pentru Bunica

de Bucataras Medi in Peste, 1 Mai 2011 | 6985 vizualizari

COMENTARII (87)

Bucataras Medi 1

04.05.2011, 18:26

Mihaela, ce model de gratar vrei?............ala mare sau gratarul dublu?........................

Cris2711 1

04.05.2011, 18:45

Medi eu sunt hotarata daca-mi dai atunci nu mai salivez,si stiu ca imi dai

Bucataras Medi 1

04.05.2011, 19:21

CRISS.............

Bucataras Medi 1

04.05.2011, 19:22

Diva.............

Bucataras Medi 1

04.05.2011, 19:22

Pai cum sa nu iti dau Cris.................

adry88 1

05.05.2011, 18:43

nilguin 1

08.05.2011, 15:59

super! super! super!

Bucataras Medi 1

08.05.2011, 18:17

eduard..............

Bucataras Medi 1

08.05.2011, 18:17

nilguin, multumesc de vizita si te mai astept cu drag!................

Sylvia 1

09.05.2011, 12:18

Vai medi ce bunatate si ce prezentare deosebita, felicitarile mele draga mea

gaby_duceag 1

09.05.2011, 18:22

medi, tu n-ai mai gatit nimic?
de-atunci mancati tot din asta?

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:45

cat de bine arata,un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou