Crap la punga Maggi

de Bucataras Medi in Peste, 1 Oct 2012 | 8721 vizualizari

 

Cine intreba de peste?...hmm...parca Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de crap
  • 2 pungi maggi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la punga Maggi:

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu aceast sos  se unge bine fiecare bucata de peste. In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste. Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi. Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen. Desfacem cu grija pungile .

Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la punga Maggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Rocsi 1

02.10.2012, 11:17

Imi place cum arata

Sim0na 1

02.10.2012, 12:31

Si eu vreau peste!!!! Tare mult ne place si noua facut la punga..

Sandie 1

27.10.2012, 16:10

Se poate face si cu altfel de peste?

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume