Crap la punga Maggi

de Bucataras Medi in Peste, 1 Oct 2012 | 9010 vizualizari

 

Cine intreba de peste?...hmm...parca Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de crap
  • 2 pungi maggi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la punga Maggi:

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu aceast sos  se unge bine fiecare bucata de peste. In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste. Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi. Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen. Desfacem cu grija pungile .

Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la punga Maggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Rocsi 1

02.10.2012, 11:17

Imi place cum arata

Sim0na 1

02.10.2012, 12:31

Si eu vreau peste!!!! Tare mult ne place si noua facut la punga..

Sandie 1

27.10.2012, 16:10

Se poate face si cu altfel de peste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu sos de iaurt