Crap cu legume, la cuptor

de Monya in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 4406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati peste (cam 1,5 kg),
  • dovleac,
  • conopida,
  • ciuperci,
  • sfecla rosie ,
  • morcov,
  • ardei gras,
  • usturoi,
  • cimbrisor,
  • lamaie,
  • sare, piper, ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Prajim bucatile de peste cateva minute, pe toate partile.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete, rondele, betisoare, cum va place.

In tava pregatita pentru cuptor asezam cateva fire de cimbrisor, apoi legumele. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Pe patul de legume asezam bucatile de peste.

Adaugam putin ulei, apa si 100 ml vin alb, acoperim si dam la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cand e gata, asezam pe farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia