Crap cu legume, la cuptor

de Monya in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 4887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati peste (cam 1,5 kg),
  • dovleac,
  • conopida,
  • ciuperci,
  • sfecla rosie ,
  • morcov,
  • ardei gras,
  • usturoi,
  • cimbrisor,
  • lamaie,
  • sare, piper, ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume, la cuptor:

Prajim bucatile de peste cateva minute, pe toate partile.

Intre timp curatam legumele si le taiem cubulete, rondele, betisoare, cum va place.

In tava pregatita pentru cuptor asezam cateva fire de cimbrisor, apoi legumele. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Pe patul de legume asezam bucatile de peste.

Adaugam putin ulei, apa si 100 ml vin alb, acoperim si dam la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Cand e gata, asezam pe farfurie si servim.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi