Crap cu ciuperci, la gratar

de Ina in Crap / Caras, 7 Dec 2013 | 6350 vizualizari

 

Si pentru ca la preparatul cu arpagic n-am putut folosi tot pestele decongelat, m-am gandit sa-mi testez noua "jucarie" :D : un gratar de aragaz de care sunt extrem de multumita : nu arde, nu face fum, nu lipeste si se curata extrem de usor :X

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de crap
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ciuperci, la gratar:

Incingem bine gratarul, stropim cu o lingurita de ulei si asezam feliile de peste pudrate in prealabil cu sare. Inchidem capacul si lasam la foc mic 10 minute, dupa care intoarcem bucatile de peste si mai lasam 10 minute.

Deschidem capacul si imprastiem ciupercile din conserva, scurse de zeama si presarate cu sare. Mai lasam 5 minute la foc potrivit si oprim focul.

Servim pestele stropit cu zeama de lamaie, alaturi de ciuperci si mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii