Cozonac pufos cu ciocolata

de Criss in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 8715 vizualizari

COMENTARII (21)

T I M E A 1

12.02.2013, 12:32

foarte frumos si bun

MotanLaOale 1

12.02.2013, 12:33

diaconta 1

12.02.2013, 12:40

l-am admirat si pe blog,minunat

Criss 1

12.02.2013, 12:42

Multumesc mult dragele mele.

silvi0ara 1

12.02.2013, 14:23

Ce bine arata,mmmmm.

Angelina_Elena 1

12.02.2013, 14:48

arata super bine!

Merisor 1

12.02.2013, 15:11

Wow, mai bine nu ma uitam aici!

Bucatardinpasiune 1

12.02.2013, 15:15

Ce ar merge o felie din cozonacul tau langa un pahar de lapte!!!

Criss 1

12.02.2013, 15:18

Multumesc mult fetelor.

Criss 1

12.02.2013, 15:19

Elena, merge si cu lapte, dar eu il prefer langa o cafea sau ...inka (in imagine).

mamaieelena 1

12.02.2013, 15:35

bun si a iesit frumos

alba_zori 1

12.02.2013, 16:49

arata foarte bine

Lau 1

12.02.2013, 17:50

fain arata

Toamna07 1

12.02.2013, 18:13

FELICITARI MAXIME!

Bya Ralu 1

12.02.2013, 18:14

ce bun

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 18:16

super.

Criss 1

12.02.2013, 19:18

Multumesc.

Rocsi 1

12.02.2013, 22:48

Arata foarte bine si cred ca la gust e nemaipomenit!

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:32

frumos arata

ANNA_46 1

13.02.2013, 00:52

Foarte bine arata

florica_n 1

17.11.2016, 18:01

Foarte frumos arata,nu e prea dulce????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca din cozonac cu scortisoara (la cuptor)