ALUAT:
Faina se cerne intr-un lighean. Intr-un pahar sau farfurie se pune putin lapte caldut cu drojdia si amestecam pana se dizolva drojdia. Se adauga o lingura de faina si o lingura de zahar si se amesteca se acopera si se lasa 10 minute. Se bat galbenusurile si se adauga in mijlocul fainii, se adauga si restul ingredientelor in afara de lapte. Adaugam maiaua dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut. La urma framantam cu ulei si lasam la dospit cca 1 ora.
UMPLUTURA:
se bat albusurile amestecate cu zahar. adaugam nucile macinate, cacao, esenta de rom. Coca se imparte 4 (am tavi micute). Fiecare bucata de coca se intinde in forma dreptunghiulara si se unge cu crema. Se adauga bucati de rahat si se ruleaza. Intindem alta foaie procedam ca la prima si rulam dupa care le impletim pe amandoua. Asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Procedam la fel pana terminam. Acoperim tava si o mai lasam cca 20 min sa creasca, dam tava la cuptorul incalzit cca 45 min la foc mediu.