Cozonac cu ciocolata si rahat

de xana in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 14095 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

22.12.2013, 23:31

MonaMimi 1

22.12.2013, 23:31

ce frumosi si pufosi delicosi

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 23:31

wow ...ce bine arata

RuxyRux 1

22.12.2013, 23:32

Vai ce frumusete!

xana 1

22.12.2013, 23:36

Multumesc mult

Valclaudia 1

22.12.2013, 23:37

ce super ti-au iesit!

T I M E A 1

22.12.2013, 23:53

buni cozonaci ai facut

mihaelar63 1

22.12.2013, 23:55

CE frumosi si rumeni sunt

nadea68 1

23.12.2013, 00:29

jolygina 1

23.12.2013, 00:46

bun

xana 1

23.12.2013, 01:08

babi5 1

23.12.2013, 06:21

Bun tare

botcrina 1

23.12.2013, 06:23

marcela1979 1

23.12.2013, 06:40

Aurelia 07_07 1

23.12.2013, 07:35

Bunica 1

23.12.2013, 09:44

O pufusenie foarte cautata zilele acestea!

Rocsi 1

23.12.2013, 10:17

Ce cozonac frumos si pufos

Merisor 1

23.12.2013, 11:01

xana 1

23.12.2013, 13:03

Multumesc mult!

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:02

frumos cozonac ai facut

xana 1

23.12.2013, 17:15

diaconta 1

26.12.2013, 23:22

ce cozonac superb

xana 1

27.12.2013, 01:37

Multumesc, Dia!

cornelya 1

19.04.2014, 17:52

E a doua oara cand incerc reteta asta si nu-mi iese sub nici o forma. E adevarat ca nu sunt eu prea priceputa in a face cozonaci, dar ăsta e prea de tot, nu creste drojdia/maiaua deloc, desi am respectat toti pasii. Unde gresesc? Am tinut-o la caldura si tot nimic. Toate ingredientele le-am tinut la temp camerei si am folosit oua de tara, faina de calitate buna. Unde e problema? Îmi pare atat de rau, îmi facusem atatea sperante, ziceam ca o sa am si eu de Paste un cozonac bun, dar vad ca m-am înselat.

xana 1

19.04.2014, 19:23

Cornelia, imi pare nespus de rau ca nu v-a iesit...si eu am dat gresi de multe ori pana sa-mi iasa si am descoperit ca drojdia era o problema. Maiaua trebuie sa aiba spuma si sa-si dubleze volumul dupa cele 10 minute. Apoi, dupa ce framantam toate ingredientele, aluatul trebuie sa fie putin lipicios si destul de moale, nu se mai adauga faina deloc, desi avem tendinta de a mai puneEu il pun la crescut in cuptor(inchis desigur) ca sa fie ferit de curenti. Sper ca am fost de ajutor, continuati sa inceriati, daca nu dupa a mea, dupa alta reteta si incercati cu altfel de drojdie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca