Cozonac aperitiv cu leurda si rozmarin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 2673 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

08.05.2014, 20:49

Micutza Luana 1

08.05.2014, 20:52

superr biig like

simona72 1

08.05.2014, 21:01

Ce bunatate!! Eu aduc o cana de lapte, sa mearga mai bine!

Panacris 1

08.05.2014, 21:02

MOKUSKA 1

08.05.2014, 21:06

super idee

Merisor 1

08.05.2014, 21:12

Cat de bine arata! Super!

simonacallas 1

08.05.2014, 21:18

frumos colorat, frumos crescut

MotanLaOale 1

08.05.2014, 21:25

bun bun

Bunica 1

08.05.2014, 21:28

Ce bunatateeee!

deyutzky 1

08.05.2014, 21:36

cred ca e tare bun

Krystyan Trendy 1

08.05.2014, 21:40

ce cozonac bun!

Giana 1

08.05.2014, 22:04

De incercat

marcela1979 1

09.05.2014, 06:26

super

Pushaa 1

09.05.2014, 11:06

arata bine!

laura_n 1

09.05.2014, 13:31

foarte misto! bravooo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Boulettes cu branza de burduf