Covrigei de casa cu cascaval si seminte de in

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2013 | 4846 vizualizari

COMENTARII (12)

xana 1

13.09.2013, 14:39

laura_n 1

13.09.2013, 14:43

ai pus un pic de cascaval
numai buni de rontait

gaby_duceag 1

13.09.2013, 16:38

Am lasat la dospit intr-un loc ferit de curent si acoperit cu un prosop pana ce si-a dublat volumul. Apoi doar am intins cu sucitorul o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
.........................

Am asezat covrigeii intr-o tava intinsa, unsa cu putin ulei si apoi tapetata cu hartie de copt.


unde am punctat io asa-i ca mai trebuia ceva gen "am modelat, am decupat..."?

MotanLaOale 1

13.09.2013, 16:51

MonaMimi 1

13.09.2013, 19:17

Rocsi 1

13.09.2013, 20:02

Daca ai sti tu ce mult imi plac. Zilnic as manca

Lavinia 1

13.09.2013, 20:07

buni

simona72 1

13.09.2013, 20:32

grozavi de buni!!! faceam si eu mai demult, acum nu mai am rabdare...

Cris2711 1

13.09.2013, 22:08

imi place ce ai gatit tu aici

Lia_ 1

13.09.2013, 22:40

FlaviaD 1

14.09.2013, 12:20

Gaby, cred ca se subintelege. Nu cred ca e cazul sa ne pierdem in detalii, mai ales ca avem de aface cu profesionisti aici

FlaviaD 1

14.09.2013, 12:21

Multumesc tuturor. Mi-a luat ceva sa-i coc ce-i drept. I-am facut repede, dar de copt...mai bine platiti pe cineva sa-i coaca, ascultati la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen