Daca aveti bebelusi care papa bucatele, acest preparat este numai bun pentru cina...bineinteles ca si mami si fetita (4 anisori) a papat cu mare pofta din aceasta budinca parfumata de la banana!
Este perfect pentru cina, nu contine zahar si are tot ce ii trebuie, in special guri sa fie devorata! ;)
"meniu copii"
Pentru inceput punem laptele la incalzit si cand aproape sa dea in clocot turnam peste cuscus si-l lasam la infuzat circa 10 minute. In acest timp observam ca acest gru dur, numit si cuscus absoarbe o mare parte din lapte.
Intr-un bol mai mic pisam banana cu o furculita si o amestecam cu oul, apoi turnam cuscusul umflat si omogenizam.
Vom obtine un amestec lichid pe care il asezam in forme mici de silicon sau o tava mai micuta, chiar si sub forme de briose, eu nu am avut si l-am pus in tava micuta de chec pe care am tapetat-o cu hartie de copt.
Am asezat deasupra budincii cateva felii de prune (fara coaja)...voi puteti orna cu diverse fructe, eu asta am avut in casa.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 30 minute sau pana budinca s-a inchegat frumos deasupra.