Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

de Bucataras in Oaie, 17 Apr 2011 | 6150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  10 cotlete de miel , groase de cel mult 1,5 cm
  • Pentru marinada:
  • sucul de la o rosie bine coapta
  • 1 lingura de usturoi tocat (15 gr)
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
  • 1/4 cana de coriandru tocat (60 gr)
  • 1/4 cana de cidru de mere
  • 1 lingurita de mustar uscat (5 gr)
  • 3 lingurite  zahar brun (30 gr)
  • 1/2 cana de ulei de masline (125 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford:

 Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa

Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore

Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati marinada care a mai ramas

Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 190 C

Stropiti cotletele cu ulei si asezonati-le cu sare si piper

Lasati circa 5 minute cotletele pe gratar pe fiecare parte.

Dupa ce le-ati luat de pe gratar, puneti-le in folie de aluminiu si lasati-le sa se raceasca 5 minute inainte de a le taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite caramelizate cu sos de lamaie si usturoi