Cotlete cu legume si carnati la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 13 Iun 2020 | 2674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cotlet de porc 8 felii, cca. 1000 g,
  • Cârnați porc afumați cca. 500 g,
  • Boia de ardei dulce 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cimbru uscat 1 linguriță,
  • Rozmarin 2 crenguțe,
  • Roșie 1 bucată mare,
  • Ardei gras verde 1 bucată,
  • Ceapă roșie 2 bucăți,
  • Vin alb demisec cca. 300 ml,
  • Usturoi 4 căței.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete cu legume si carnati la slow cooker Crock-Pot:

Într-un vas termorezistent, în cazul meu în vasul CrockPot-ului se așează intercalat bucățile de cotlet și cârnații. Se presară condimentele: boia de ardei dulce, piper proaspăt măcinat, cimbrul și rozmarinul. Atenție nu folosim sare, cârnații au destulă sare :D.

Legumele se curăță, spală și feliază grosier. Apoi se intercalează între bucățile de cotlet și cârnații. Se adaugă vinul și se dă la gătit cca. 60 minute, acoperit la cca. 200 grade în cuptor sau 3 ore pe modulul High, în aparatul de gătit lent.

Se savurează fierbinte alături de garnitura preferată, în cazul nostru, găluște stil nemțesc din chifle, semmelknodel ;)

Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu legume si carnati la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Mere umplute cu fulgi de ovaz, stafide si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L