Cotlet de porc la oala de lut

de Constelatialeu in Porc, 26 Noi 2015 | 5282 vizualizari

 

Nu-i nici ''cuc'' si nici ''cioroi'', e doar lut din popor.......hai ca ma facui poiata.....ce face foamea din om.....

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete cu os si grasime
  • boabe de mustar
  • boabe pe piper
  • sare grunjoasa
  • cimbru
  • mustar fiecare pune cat crede de cuviinta
  • 1 cana cu apa
  • faina pentru tavalit cotletele
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la oala de lut:

Cotletele le lasam la dezghetat, asa am facut eu ca le-am scos din congelator, dupa ce s-au dezghetat le clatim cu apa, le stergem cu un servet. Boabele de mustar,bobele de piper si sarea le punem intr-un mojar si le strivim bine, apoi adaugam cimbrul, amestecam, transferam totul intr-o farfurie, adaugam 3-4 lingurite de mustar, omegenizam. Bucatile de cotlet le tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina si apoi le imbracam cu pasta pregatita. Asezam cotletele in oala de lut, turnam o cana de apa si bagam oala la cuptor, aprindem focul si-l lasam la mediu. Lasam in cuptor cca 1 ora, apoi scoatem cotletele din oala. Eu am pus peste sosul lasat, doua linguri de smantana grasa, este optional, se poate folosi sosul fara smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

28.11.2015, 07:25

Adele 1

28.11.2015, 08:03

Am auzit ca face treaba buna oala de lut

Gicuta 1

03.12.2015, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

ieri la 09:47

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 12.02 la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tava