Cotlet de porc, la cuptor

de _Alina_ in Porc, 4 Noi 2014 | 5157 vizualizari

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

04.11.2014, 14:41

cat de bine arata

MotanLaOale 1

04.11.2014, 14:43

Bunica 1

04.11.2014, 14:52

Este foarte bun si la sandvich!

Constelatialeu 1

04.11.2014, 15:38

Chiar am scos din congelator 3 cotlete..mi-ai dat o idee...mai putin unele condimente...nici nu le am si nici nu-mi plac...

mihaelar63 1

04.11.2014, 15:43

Bun si aromat !!!

T I M E A 1

04.11.2014, 15:52

bun bun

simona72 1

04.11.2014, 16:07

Tare bun!

Gherca Daniela 1

04.11.2014, 16:23

babi5 1

04.11.2014, 16:59

mirela0911 1

04.11.2014, 19:30

Rocsi 1

04.11.2014, 21:11

Sa imi tai o feliuta!

Panacris 1

06.11.2014, 09:07

Direct la de probat!

babi5 1

06.12.2014, 14:08

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 11:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din cotlet de porc cu ghebe