Cotlet de porc in sos barbeque

de Adele in Porc, 13 Mai 2015 | 4793 vizualizari

 

De mult aveam in plan sa pregatesc carne cu acest sos, deci rezultatul pe masura ,gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cotlet de porc cu os.
  • sos barbeque
  • sare.
  • ulei.
  • piper mixt (alb,verde,negru si rosu).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos barbeque:

Se pune carnea pe o farfurie ,se maseaza cu sare si piper proaspat macinat,se unge cu sos bbq pe o parte si se lasa 5-10 minute.Dupa care  se pune o tigaie antiaderenta pe aragaz se incalzeste foarte bine,se unge cu putin ulei se pune carnea ,se unge cu sos si pe cealalta parte ,se rumenste bine pe ambele parti pentru 5 minute .Se poate servii alaturi de cartofii natur,piure,pilaf,etc.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Ideal ar fi pregatita pe gratar sau chiar si in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie