- 8 buc cotlet de porc
- 3-4 cartofi albi
- 50 g unt
- sare, piper
- cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de cartofi:
- Bucatile de carne le-am spalat apoi le-am dat cu sare, piper si cimbru, pe ambele parti, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent si le-am bagat la cuptor.
- Intre timp, am pregatit piureul de cartofi. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, i-am pasat, am adaugat untul si am potrivit de sare.
- Am servit cotletul de porc si piureul cu castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.