Cotlet de porc cu legume la cuptor

de papabundetot in Porc, 2 Aug 2014 | 3955 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

02.08.2014, 20:01

Bun, dar fac o pauză, desigur, pentru că-i post.

papabundetot 1

02.08.2014, 20:02

Multumesc Padre!

Merisor 1

02.08.2014, 20:04

ce bine arata!

Bya Ralu 1

02.08.2014, 20:05

ce fain arata

Constelatialeu 1

02.08.2014, 20:09

dantes 1

02.08.2014, 20:11

Foarte bun!

Ina 1

02.08.2014, 20:40

ce bun

Valclaudia 1

02.08.2014, 21:10

imi place, clar! Vin la masa??

Anett 1

02.08.2014, 21:29

Bunica 1

02.08.2014, 21:31

Harnicuta ai fost!

roxana_simona 1

02.08.2014, 21:34

Rocsi 1

02.08.2014, 21:41

Bun!

MotanLaOale 1

02.08.2014, 23:03

babi5 1

03.08.2014, 06:29

Cred ca carnea ar fi trebuit pusa inainte la cuptor si mai catre final legumele findca puse o data cu carnea legumele isi pierd din calitate,
termenul de preparare al legumelor este mult mai mic decit al carni , mai ales ca ai folosit conopida si brocoli. iao ca si un sfat nu ca si observatie

MOKUSKA 1

03.08.2014, 09:24

Ce bine arată

Panacris 1

13.08.2014, 18:05

Panacris 1

13.08.2014, 18:07

Babi, nu-i nicio problemă Așa prepar și eu Legumele sunt tare faine, nu se înmoaie, vor fi doar crocante!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun