Cotlet de porc cu bacon la slow cooker

de Bunica in Porc, 2 Ian 2022 | 2994 vizualizari

 

Nu am scos carnea s-o pun la macerat, asa am preparat-o la slow cooker crock-pot.
Nu ma asteptam sa iasa asa de frageda!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,
  • 5 felii cascaval
  • 5 felii bacon
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 1 lingurita rasa de boia de ardei
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu bacon la slow cooker:

Bucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza ( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.

Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.

Condimentele +uleiul se amesteca bine.

Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.

Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.

Prin mijlocul introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia  baconul si cascavalul.

Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .

Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.

Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.

Se serveste cu garnitura si salata dorita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bacon la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc marinat, cu mujdei de usturoi si rosii