Cotlet de iepure in sos de vin si masline

de Oana in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2009 | 17158 vizualizari

COMENTARII (18)

Irina 1

18.10.2009, 16:51

Salivez deja, desi am stat la masa! Acum ai facut-o?
O labuta, o codita n-a mai ramas?

rivka 1

18.10.2009, 17:31

Nu mananc iepure dar arata foarte foarte foarte bine si poza ti-a iesit super! Si painea de pe fundal arata super!
Asta il poti folosi linistita si ca meniu de Craciun in loc de porc!

Miha 1

18.10.2009, 18:23

Nici eu nu mananc iepure. Nu pentru ca nu-mi place, ci pentru ca nu pot. E o chestie ce n-o pot explica...Oricum, mancarica ta arata foarte bine. Soacra-mea mai face, dar o mananca rece. Cica o cheama "mancare rece"...

Oana 1

18.10.2009, 18:46

Da, Miha, merge si rece. Eu n-am chestii de-astea...nu l-am vazut la fata, nu l-am cunoscut , era carnita in casoleta, transata...e f. buna! Irina, mai e o costita si pentru tine

Irina 1

18.10.2009, 19:25

Miha, si mama ii zice tot mancare rece. Din zona de acolo...

leoflori 1

18.10.2009, 19:33

ce sa ma mai duc pana in Carrefour...
mai bine vin la tine

Oana 1

19.10.2009, 00:07

Flori, mai am o portie Cine ajunge primul o papa

luminita20_2006 1

19.10.2009, 11:14

super mie imi place f mult carnita de iepure...cand o sa ma duc acasa o sa incerc si eu reteta asta

Luciana 1

19.10.2009, 12:12

Doamne fere'm-a luat o durere de cap, mi se trage de la glicemia scazuta, si aia de la foame o capat....
arata demential, imi aminteste de tocanitele cu carne ale mamei, si ea ne punea la servire masline negre...
eu aici nu am vazut sa fie iepure de cumparat...
in tara mancamdes, iepure si curcan, stiu ca e foaaaarte frageda carnita si are un gust
Reteta asta e la favorite deja, luna viitoare cand ajung in State, chiar vreau sa o fac , sa-mi incant socrii...ei sunt carnivori inraiti, cred ca vor aprecia acesata mancarica...si apoi recompensa o trimit la tine
Arpagicul ce este?Ceapa verde?
Ce-ar mai papa pruncul o asa mancarica...ii cunosc hachitele culinare
Esti fenomenala, ferice de sotul si copii tai...lui al meu nici nu-i arat ce va iesie voua din maini...

Swanheart 1

19.10.2009, 13:21

Arata foarte bine, dar nici eu nu mananc carne de iepure. Sunt prea inocenti (mieii la fel), si pe deasupra seamana prea bine cu matzele mele. Nu mananc nici animale pe care le-am cunoscut. Din pacate insa, sunt prea carnivora pt a renunta la carne, si cumparata la tavita e ok (cea de porc sau pui)... Deci, se poate adapta reteta la o carne de pui?

Oana 1

19.10.2009, 15:21

Luciana, esti mortala! Multumesc frumos si ma bucur ca iti place! Si eu visam de mult la mancarica asta facuta de mama mea, mancam cand eram mica Arpagicul e ceapa normala, dar micuta, cat un bob de maslina. Se gaseste si conservat, in borcane, la supermarket. @ Swan, singur ca merge si alt fel de carne, mai ales de pui sau curcan.

ANCA 1

19.10.2009, 16:21

stii ca noi ne-am lungit gaturile p-aici, nu?

Oana 1

19.10.2009, 19:38

Chiar ma gandeam daca va place!

Oana 1

27.10.2009, 22:14

Shari, acum am vazut comentariul tau, multumesc frumos!

ana 1

15.01.2010, 08:12

Imi place la nebunie iepurele .Arata super ,am carfrfour-ul peste strada sugur acolo dau o fuga azi.
Mai da o reteta de iupure de camp are cineva?Are carnita mai rosi si mai vanjoasa.

Adinacarla 1

19.01.2010, 12:45

wow ce bine arata...felicitari

Oana 1

20.01.2010, 11:10

Ana, Adina, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Poulet à la provencale / Pui provencale