Cotlet de berbecut cu rozmarin

de mihaelar63 in Oaie, 4 Mar 2017 | 3767 vizualizari

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.03.2017, 00:38

Cat de bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2017, 01:01

Multumesc Rux Si eu ma mir ce fain a iesit

Bucataras Diana 1

04.03.2017, 07:51

yammy

MotanLaOale 1

04.03.2017, 09:27

bun bun

mena29 1

04.03.2017, 09:41

Arata foarte bine!!!!!

dantes 1

04.03.2017, 09:50

Super!

Rahela Velicu 1

04.03.2017, 10:00

kytz 1

04.03.2017, 10:55

Waw! Ce bunătate.... !

simona72 1

04.03.2017, 12:06

Imi place tare mult atat carnea cat si preparatul tau!

Ksenya 1

04.03.2017, 16:57

arata tare bine cotletul tau de berbecut,interesant si ca ai folosit valeriana.

loredanaaa 1

04.03.2017, 18:06

Rocsi 1

04.03.2017, 19:59

Constelatialeu 1

04.03.2017, 21:11

Lsa ca mananac berbecul si las rozmarinul....

mihaelar63 1

06.03.2017, 22:57

Cleme nu-i bai ca il scoatem

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:48

Rocsi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Diana

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Motan are priorita , stiu ca-i place

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:50

Mena , ma pun bine cu sefu')

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:51

Kytz , nu are branza si-ti place ?

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:52

Ksenya folosesc valeriana pe post de frunze verzi in salata . Am citit ca scade pofta de tigara . Eu tot sper ca sotul se lasa de ele )

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:53

Simo , cred ca ar fi aratat si mai bine daca-l tineam mai putin la copt . Mai roze era si mai aspectuos

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Dantes stiu deja ca iti este pe plac

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Mimi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Multumesc ,Loredana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut