Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

     Pentru o portie

  •      Parmezan
  •      Grana Padano
  •      100-150 g piept de pui
  •      3 felii de bacon
  •      100 g de rosii
  •      100 g de ceapa rosie
  •      3-4 masline
  •      2 frunze de salata iceberg
  •      20 ml de zeama de lamaie
  •      Ulei,
  •      sare,
  •      piper,
  •      cimbru



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon:

 

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar) se adauga  cimbru si un praf de sare. Cand este facut se ia de pe grill si se lasa in asteptare. Ne apucam de pregatirea cosuletului de parmesan dupa cum urmeaza: se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune ulei, cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rotund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmezan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de culoare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se scoata parmezanul din tigaie fara sa se rupa.

 Dupa aceea, se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului  obiect cand se va raci, in cateva minute si se va forma un cosulet pe care noi il vom umple dupa cum urmeaza: se ia pieptul de pui care s-a racit si se va taia in bucati mai mari, vor rezulta  aproximativ 12 bucati, care se impart in 4 bucati si se vor pune pe o felie de bacon si vom face un fel de buchetel. Salata se va taia foarte fin si se va pune zeama de lamaie  se vor toca si rosiile in cubulete iar ceapa rosie, precum si maslinele ca in imaginile  alaturate. Acestea se amesteca si se va umple cosuletul cu ele iar deasupra vom pune buchetelele de piept de pui invelit in bacon.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parmesan cu piept de pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ardei copti cu vinete