Cosulet cu icre si somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 7898 vizualizari

 

un aperitiv si gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mini vols(12 bucati in cutie)
  • icre de peste 1 castronel mic
  • somon afumat 150 g
  • ardei rosu si patrunjel pt decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu icre si somon afumat:

Se pregatesc icrele de peste  cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma)

Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra

Se decoreaza cu ardei rosu si patrunjel verde

Un aperitiv usor si foarte gustos

Se pot umple cosuletele cu orice doriti si va rezulva un aperitiv foarte aspectos si la fel de gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu icre si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive