Costite de porc la cuptor

de Alexandra Burz in Porc, 3 Feb 2014 | 12724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr costita
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • o lingura sos soia
  • 200 ml vin alb
  • 3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la cuptor:

Spalam bine carnea si o transam dupa bunul plac.

Condimentam cu sare, piper, boia si sos de soia.

Lasam la marinat 2-3 ore.

Intr-o tava de yena punem putin ulei, adaugam marinata, usuroi pisat si vinul alb.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor 40 minute.

Scoatem folia dupa cele 40 minute, si o mai lasam aproximativ 15-20 minute sa se rumeneasca.

TIPS-URI

1

se serveste cu garnitura si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor