Costita la cuptor

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2014 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr costite
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 portocala
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • sare,piper,oreganoo,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita la cuptor:

Se rade morcovul , se toaca marunt ardeiul , ceapa si usturoiul. Se stoarce portocala .Se amesteca toate, apoi se adauga uleiul si apa. Se condimenteaza.

Costitele se spala si se portioneaza, se aseaza in tava  iar peste se toarna compozitia de legume.  Se acopera cu folie de aluminiu apoi se tine in frigider 1 ora.

Se prajeste in cuptorul incins la 180 gr 45 min, apoi se da jos folia si se mai lasa la rumenit.

Se serveste cu garnitura dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana cu carne de vita si carnati de casa afumati