Coronita cu piersici

de Valyvalentyna in Prajituri, 15 Iul 2014 | 3502 vizualizari

 

O prajitura f buna si f rapida de preparat.!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1 esenta vanilie,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 plic praf de copt,
  • 6 linguri ulei,
  • 7-8 linguri faina,
  • 6 linguri de zahar,
  • 12 linguri de lapte,
  • un praf de sare,
  • 4-5 piersici,
  • 1 lingura ulei si 1 lingura faina pt. uns tava,
  • zahar pudra pt. pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu piersici:

Separam albusurile de galbenus si batem spuma cu putina sare albusurile, dupa adaugam si zaharul si batem pina optinem o bezea, in galbenusuri punem esenta cu uleiul le omogenizam bine si le turnam peste albusuri si amestecam cu o spatula de jos in sus cu grija apoi adaugam zaharul vanilat, praful de copt si faina in ploaie amestecand cu grija iar la final laptele si omogenizam bine.

Turnam compozita intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Punem pe fundul tavii citeva bucatele de piersici {piersicile le decojim de coaja si le taiem cubulete mai mici} Apoi turnam compozitia si la final mai preseram citeva bucatele de piersici, bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pina se rumeneste frumos {pina trece testul cu scobitoarea}.

Cind este gata se lasa sa se racesca si se pudreaza cu zahar pudra apoi se poate servi.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300