Asta aveam la indemana. Mai aveam si o pofta teribila de dulce : cald,cald,dar apetitu' bata-l vina nu scade!
E rapid,usor si arata bine.
Cele trei galbenusuri se freaca spuma cu zaharul.Se adauga banana taiata bucatele si untul mixand energic. Apoi adaugam iaurtul, aroma preferata,bicarbonatul de sodiu si faina in doua reprize.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cele doua compozitii se amesteca usor cu spatula.
Forma pt. copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.Cuptorul se preincalzeste la o temp. moderata.
In forma se toarna 1/2 din compozitie,se aseaza napolitanele intregi, apoi se acopera cu restul compozitiei. Forma se bate usor pt. a scoate eventualele bule de aer ramase.
Se coace cam 25 de minute pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit in tava si apoi,odata scoasa se poate orna cu o glazura sau zahar pudra.
Simplu!!!
1
am avut iaurt de baut Tnuva si a iesit foarte bine
2
cred ca ar merge si cu iaurt de fructe (caise sau piersici)
3
am ornat cu niste topping de cioco inainte de copt