CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 3297 vizualizari

 

Intotdeauna aperitivele sunt cele care atrag atentia invitatilor la masa. Asa incat, incerc de fiecare data sa ii impresionez cu ceva nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 8 felii jambon, cat mai mari si feliate potrivit de gros
  • 2 oua
  • 4 lg pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lg patrunjel verde tocat
  • 1 lg unt
  • 3 oua pentru fiert
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN:

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine . 

Lasi compozitia sa se odihneasca 30 minute.

Fierbi cele 3 oua tari.

Tava rotunda pentru tort( guguluf, cu pereti detasabili) o ungi cu untul topit si asezi feliile de jambon, imbracand peretii.

Asezi jumatate din compozitia de carne, apoi pui ouale fierte taiate jumatati, continuand cu restul de carne.

Invelesti totul cu feliile de jambon si dai la cuptorul incalzit pentru 60 minute.

Lasi sa se raceasca in forma, indepartezi inelul si asezi coronita pe platou.

O servesti cu drag, taiata felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

03.01.2016, 11:53

buna!

Ina 1

03.01.2016, 12:14

super

MotanLaOale 1

03.01.2016, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida